Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views € 350,00

Snelstart Boekhoudkoppeling Magento 2

Configure your purchase and license below.

Links

Koppel Magento 2 met Snelstart

Snelstart is een handig boekhoudpakket om je administratie op orde te houden. Maar als je alle bestellingen handmatig moet invoeren, kost je dat alsnog een hele hoop tijd. Gelukkig is er een oplossing: de boekhoudkoppeling voor Snelstart. 

Met deze extensie koppel je moeiteloos je Magento 2-webshop aan Snelstart. Alle bestellingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar je boekhoudpakket, zodat je ze niet meer apart hoeft in te voeren. Boekhouden was nog nooit zo snel en makkelijk!

De boekhoudkoppeling is ontwikkeld voor Magento 2 volgens de laatste Magento- en PHP-standaarden. De extensie bestaat uit 2 verschillende onderdelen:

 1. Een basisplugin die alle klant- en bestelgegevens verzamelt 
 2. De Snelstart-extensie die alle data rechtstreeks doorstuurt naar Snelstart 

De koppeling met Snelstart is direct, zonder tussenkomst van een externe API of platform. Daardoor is de configuratie eenvoudig en de koppeling direct, veilig en stabiel.

 • Synchroniseer facturen en klantgegevens met je boekhoudpakket

 • Volledige controle en direct inzicht in alle data

 • Directe koppeling met je boekhoudpakket: een externe API is niet nodig

 • TAX-ondersteuning en uitgebreide mogelijkheden voor BTW-regels en -zones

 • Vanaf scratch ontwikkeld voor Magento 2

 • Direct en compleet inzicht: handige logfunctie op order- en totaalniveau

Direct inzicht in facturen, transacties & credit-nota's

De boekhouding is een vitaal onderdeel van je bedrijfsvoering. Het is dan ook belangrijk dat je boekhouding altijd volledig op orde en up-to-date is. Met de boekhoudextensie van Magmodules hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.

Daarnaast wil je natuurlijk ook maximale controle en inzicht houden. Zo weet je altijd precies hoe je ervoor staat. Daarom hebben we een uitgebreide logfunctie binnen de extensie gemaakt. Hiermee kun je per bestelling direct zien welke bestelinformatie verzameld is, of er een factuur aangemaakt is en of die doorgestuurd is naar Snelstart. Ook informatie over creditfacturen wordt getoond. In één oogopslag zie je alle relevante gegevens in een handig overzicht staan.


Alle relaties gekoppeld met Snelstart

De boekhoudextensie stuurt alle klantgegevens rechtstreeks van je Magento-webshop naar Snelstart. Zo loopt het onderdeel ‘relaties’ binnen Snelstart synchroon en kun je eenvoudig alle facturen en klanten aan elkaar koppelen.

Binnen Magento kun je per klant zien wanneer deze is gesynchroniseerd met Snelstart. Daarnaast is er ook een totaaloverzicht, waar je alle klant-synchronisaties kunt inzien.


Directe koppeling met de API van Snelstart

De meeste boekhoudkoppelingen maken gebruik van een externe API. Wij doen het anders. Onze extensie heeft namelijk een directe koppeling op de API van Snelstart. Hiermee weten we zeker dat alle data correct wordt ingelezen volgens de standaarden van Snelstart.

Dankzij de directe koppeling verloopt de overdracht van gegevens snel en veilig. Als Snelstart aanpassingen maakt in de software, kan de koppeling direct aangepast worden.

BTW-regels en MOSSDe extensie biedt maximale instelmogelijkheden voor BTW-regels en -zones. Via de geavanceerde opties kun je eenvoudig instellen welke BTW-regels gebruikt moeten worden als er geen match gemaakt kan worden. Dit laatste kan bijvoorbeeld gebeuren na een migratie of het importeren van bestellingen.

Naast de algemene BTW-regels ondersteunt de extensie ook MOSS (Mini One Stop Shop). Met de MOSS-regeling kan BTW voor de gehele Europese Unie worden afgedragen in één lidstaat.


Eenvoudige installatie & compleet inzicht

Je kunt de extensie installeren via sftp/SSH of een composer command. Er zijn geen afhankelijkheden van ons platform: alle data wordt correct en direct gesynchroniseerd. Met de uitgebreide log-overzichten binnen de extensie heb je een compleet inzicht in alle gesynchroniseerde gegevens.


Uitgebreide configuratie

De configuratie van de extensie is eenvoudig en geschikt voor zowel beginnende als meer geavanceerde gebruikers. Binnen de extensie vind je alle benodigde instellingen voor een complete koppeling van Magento 2 met Snelstart.

Stel de koppeling in door het invoeren van je API-gegevens voor Snelstart en een gebruikersnaam en beveiligingscode. Hierna worden alle gegevens op store-niveau gesynchroniseerd met je eigen Snelstart-account.

Binnen de configuratie kun je verschillende Ledger-accounts koppelen en aangeven hoe de synchronisatie moet verlopen: via cron of CLI Commands. Ook zijn er geavanceerde opties, waaronder de mogelijkheid om een prefix toe te voegen aan (credit-)facturen. Dit kan handig zijn bij migraties of meerdere store-views.


Koppel Magento aan Snelstart in 4 simpele stappen

Image

Extensie aanschaffen

Koop een licentie en krijg direct toegang tot de extensie via een losse download of Composer Link

Image

Add-ons en Services kiezen

Bestel een van onze extra services of kies een extra add-on, zoals onze Mollie- of PayPal-koppeling

Image

Installeren & configureren

Installeer en configureer de extensie: koppel je webshop rechtstreeks met Snelstart

Image

Geniet van een zorgeloze administratie

Bestellingen worden direct verwerkt in Snelstart: je administratie verloopt soepel en automatisch


Voor ontwikkelaars & Agency's

 • Volledig getest op Magento 2.2.x en Magento 2.3.x
 • Ontwikkeld volgens de laatste PHP-standaarden
 • Uitgebreide beschikbaarheid van CLI-commando’s
 • Logging beschikbaar via de back-end GRID
 • Logging beschikbaar via de var/log-directory
 • Eenvoudige mapping van de Magento TAX rules
 • Support en contact direct met de developers

Voor Magento 2-webwinkelhouders

 • Directe koppeling zonder tussenkomst van een extern platform
 • Veilige overdracht van je klant- en boekhoudgegevens
 • Nederlandse en Engelse support
 • Flexibel prijsmodel, per maand of eenmalig
 • Gratis support en updates voor de eerste 6 maanden
 • Meerdere mogelijkheden voor het koppelen van BTW-regels
 • Speciaal ontwikkeld voor Magento 2