De betalingen direct koppelen
aan facturen in je boekhoudpakket

Direct je factureren afletteren bij transacties via Mollie & PayPal.

  • In-house. Begeleid en ontwikkeld in eigen huis.

  • Sterk Team. Een stabiel en sterk team klaar voor werk.

  • Nederlands & Engels. Wij werken in deze 2 talen.

Synchroniseer betalingen

Met onze boekhoudextensie synchroniseer je automatisch alle bestellingen en klantgegevens met je boekhoudpakket. Maar het wordt pas écht interessant als je ook je betaalprovider koppelt aan je Magento-webshop. Met onze koppelingen voor Mollie en PayPal kun je alle transacties direct synchroniseren met je boekhouding. Zo verloopt je boekhouding volledig op de automatische piloot en heb je er geen omkijken meer naar.

Koppel je Mollie of PayPal aan je webshop, dan kun je eenvoudig en automatisch “afletteren”. Dit betekent dat transacties geïmporteerd worden in Magento en vervolgens automatisch gekoppeld aan de bijbehorende facturen. Hierdoor vallen facturen weg als openstaande posten in de boekhouding en zijn ze afgeletterd. Bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie en kies voor een boekhouding op de automatische piloot met onze handige koppelingen.


PayPal koppeling

Kunnen klanten met PayPal afrekenen in je Magento-webshop? Met onze speciaal ontwikkelde PayPal-koppeling wordt je administratie voortaan een makkie. PayPal-transacties worden automatisch geïmporteerd in Magento en direct gekoppeld aan de bijbehorende bestelling. Ook de PayPal-transactiekosten worden gelijk op de juiste manier geboekt als kosten in je boekhouding.

De PayPal-koppeling sluit direct aan op de PayPal API. Je hoeft alleen nog maar je client_id en client_secret in te geven en alles is geregeld. Voortaan worden alle bestellingen, klantgegevens en transacties automatisch geïmporteerd en verwerkt in je boekhouding.

Mollie Koppeling

De Mollie-koppeling importeert je Mollie-transacties direct in Magento 2 en koppelt ze automatisch aan de bijbehorende bestellingen. Zo heb je een compleet overzicht van alle bestellingen en bijbehorende transacties direct in je Magento store én je boekhoudpakket.Als development partner van Mollie zijn wij verantwoordelijk voor de officiële Mollie-betaalplugin voor Magento. Vanuit onze samenwerking hebben we ook deze directe koppeling met Mollie-transacties ontwikkeld.

Koppelingen met andere Payment Service Providers – zoals Adyen en MultisafePay – staan hoog op onze roadmap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over directe transactiekoppelingen met andere Payment Service Providers.