Bedrijfsgegevens

Magmodules B.V.
Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht
Netherlands

Kamer van Koophandel
59730404

BTW
NL859261621B01

Kantooruren

Maandag—vrijdag:
8:00 - 18:00


Huidige tijd:
13:29


Telefoon:
+31 (0) 23 - 20 52 094

Sales- en partner vragen

Magmodules werkt samen met een grote en diverse groep aan klanten: van internetbureaus tot Magento-eindgebruikers. We ontwikkelen onze extensies zelf, maar ook in samenwerking met onze partners. Heb je vragen over een eventueel partnership of wil je meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Contact sales/partnerships 
frank@magmodules.eu

De boekhoudkoppeling

Het ontwikkelen van een directe, veilige en betrouwbare boekhoudkoppeling voor Magento 2 stond al enige tijd op ons to-do-lijstje. Veel Magento-webshopeigenaren zijn namelijk te veel tijd kwijt met het bijhouden van hun boekhouding. Hoe fijn zou het dan zijn als dat allemaal automatisch verloopt en al je bestellingen direct verwerkt worden in je boekhoudpakket?

Vanuit die gedachte gingen we aan de slag met de ontwikkeling van een extensie. We wilden het hierbij anders doen dan andere boekhoudkoppelingen die vaak gebruikmaken van een externe API of platform. Vanwege de gevoeligheid van de data vonden we dat niet wenselijk. Daarom besloten we om een directe koppeling te maken.

We ontwikkelden een basis-boekhoudextensie met daaronder sub-extensies die direct aansluiten op de API van verschillende boekhoudpakketten. Het resultaat: een unieke, directe en betrouwbare koppeling tussen je webshop en je boekhoudpakket. Dit geeft je een boekhouding zonder zorgen en bespaart je een hoop tijd en frustratie.


Wij zijn Magmodules

Vanuit Haarlem en Utrecht werken we met een toegewijd en enthousiast team. We combineren een passie voor Magento en e-commerce met disciplines als design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling.

Onze missie? Magento-webwinkels beter en efficiënter maken voor zowel beheerders als bezoekers.

Dit doen we door extensies te ontwikkelen die het beheer en de gebruiksvriendelijkheid van Magento-webshops verbeteren. Onze filosofie is om extensies te bouwen met een hoge kwaliteitsstandaard tegen een toegankelijke prijs. Magmodules staat inmiddels wereldwijd bekend om zijn complete extensies met uitgebreide support en netjes geschreven code. 

Locatie Utrecht: Werkspoorfabriek

De Werkspoorfabriek is een bijzondere plek. De gevels met oude bakstenen, de typische vorm van de 175 meter lange hal en de gele kranen laten het industriële verleden van Werkspoor zien. De Utrechts Werkspoor is lange tijd een ontoegankelijk industrieterrein geweest en nu is Werkspoorfabriek een imposant herontwikkeld industrieel gebouw, met ruimte voor een energieke en toffe werkruimte.
Adres: Schaverijstraat 11, 3534 AS Utrecht

Locatie Haarlem: De Greiner

Net als de Werkspoorfabriek is de Greiner een culturele plek met een rijke geschiedenis. De Greinerschool is gelegen in de Haarlemse wijk "De Roos", en is een voormalige huishoudschool in Haarlem die nu wordt gebruikt voor werkplekken. Het ontwerp is van architect Greiner die de bestaande 1903 huishoudens- en industriële school in de jaren heeft gerenoveerd. Tegenwoordig is dit veranderd in een moderne en inspirerende werkruimte.
Adres: Voorhelmstraat 25, 2012 ZM Haarlem

+ 6k Tevreden klanten

Onze extensies worden wereldwijd gebruikt en hier zijn we trots op!

Alle klanten zijn belangrijk voor ons, ongeacht het formaat. We proberen altijd mee te denken en nemen vragen en/of problemen serieus.

KnowledgeBase en Support

Uitleg nodig over de configuratie of de mogelijkheden bekijken? 

Bekijk onze Knowledge base voor de meest gestelde vragen, uitleg van de configuratie en veel voorkomende problemen/settings voor de boekhoudkoppelingen.

Technische Support

Loop je tegen problemen aan met een van onze extensies? Of heb je technische vragen of opmerkingen? Ons development-team helpt je graag verder. Vul ons support formulier in en we lossen het voor je op.