De beste boekhoudkoppelingen
voor het Magento platform.

Ontwikkeld door Magmodules, het Magento development bureau van Nederland.

  • In-house. Begeleid en ontwikkeld in eigen huis.

  • Sterk Team. Een stabiel en sterk team klaar voor werk.

  • Nederlands & Engels. Wij werken in deze 2 talen.

Bedrijfsgegevens

Magmodules B.V.
Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht
Netherlands

Kamer van Koophandel
59730404

BTW
NL859261621B01

Kantooruren

Maandag—vrijdag:
8:00 - 18:00


Huidige tijd:


Telefoon:
+31 (0) 23 - 20 52 094

Sales- en partner-vragen

Magmodules werkt samen met een grote en diverse groep aan klanten: van internetbureaus tot Magento-eindgebruikers. We ontwikkelen onze extensies zelf, maar ook in samenwerking met onze partners. Heb je vragen over een eventueel partnership of wil je meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Contact sales/partnerships 
frank@magmodules.eu

De boekhoudkoppeling

Het ontwikkelen van een directe, veilige en betrouwbare boekhoudkoppeling voor Magento 2 stond al enige tijd op ons to-do-lijstje. Veel Magento-webshopeigenaren zijn namelijk te veel tijd kwijt met het bijhouden van hun boekhouding. Hoe fijn zou het dan zijn als dat allemaal automatisch verloopt en al je bestellingen direct verwerkt worden in je boekhoudpakket?

Vanuit die gedachte gingen we aan de slag met de ontwikkeling van een extensie. We wilden het hierbij anders doen dan andere boekhoudkoppelingen die vaak gebruikmaken van een externe API of platform. Vanwege de gevoeligheid van de data vonden we dat niet wenselijk. Daarom besloten we om een directe koppeling te maken.

We ontwikkelden een basis-boekhoudextensie met daaronder sub-extensies die direct aansluiten op de API van verschillende boekhoudpakketten. Het resultaat: een unieke, directe en betrouwbare koppeling tussen je webshop en je boekhoudpakket. Dit geeft je een boekhouding zonder zorgen en bespaart je een hoop tijd en frustratie.

Wij zijn Magmodules

Vanuit Haarlem en Utrecht werken we met een toegewijd en enthousiast team. We combineren een passie voor Magento en e-commerce met disciplines als design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling.

Onze missie? Magento-webwinkels beter en efficiënter maken voor zowel beheerders als bezoekers.

Dit doen we door extensies te ontwikkelen die het beheer en de gebruiksvriendelijkheid van Magento-webshops verbeteren. Onze filosofie is om extensies te bouwen met een hoge kwaliteitsstandaard tegen een toegankelijke prijs. Magmodules staat inmiddels wereldwijd bekend om de complete extensies met uitgebreide support en netjes geschreven code. 

magento development utrecht

Locatie Utrecht: Werkspoorfabriek

De Werkspoorfabriek is een bijzondere plek. De gevels met oude bakstenen, de typische vorm van de 175 meter lange hal en de gele kranen laten het industriële verleden van Werkspoor zien. De Utrechts Werkspoor is lange tijd een ontoegankelijk industrieterrein geweest en nu is Werkspoorfabriek een imposant herontwikkeld industrieel gebouw, met ruimte voor een energieke en toffe werkruimte.
Adres: Schaverijstraat 11, 3534 AS Utrecht

magento development haarlem

Locatie Haarlem: Oceans

Oceans is gevestigd in een oud pand in Haarlem. In 1937 werd het pand gebouwd en jarenlang gebruikt als laboratorium. In 2019 is het gebouw gekocht door Oceans en verbouwd. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in Oceans. Ook tijdens de bouw werd veel aandacht besteed aan duurzaamheid in het pand en het bouwproces. Meer dan 90 % van al het sloopmateriaal is hergebruikt.
Adres: Gonnetstraat 26 2011 KA Haarlem

+ 9k Tevreden klanten

Onze extensies worden wereldwijd gebruikt voor allerlei verschillende Magento-webshops. Daar zijn we best trots op.

Naast de focus op kwaliteit van onze extensies, besteden we ook veel aandacht aan support. We proberen altijd mee te denken en nemen vragen en/of problemen serieus. Tevreden klanten houden we ook graag tevreden!

KnowledgeBase en Support

Heb je uitleg nodig over installatie of configuratie?  

In onze Knowledgebase vind je antwoorden op de meest gestelde vragen, uitleg over configuratie en oplossingen voor problemen. Kom je er zelf niet uit, dan staat ons support-team klaar om je verder te helpen.

Technische Support

Loop je tegen problemen aan met een van onze extensies? Of heb je technische vragen of opmerkingen? Ons development-team helpt je graag verder.
Vul dan ons support formulier in en we lossen het voor je op.