Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views € 299,00
Waardering:
100% of 100

E-boekhouden Boekhoudkoppeling Magento 2

Configure your purchase and license below.

Links

Koppel Magento 2 met E-boekhouden en maak je administratie sneller en eenvoudiger

E-boekhouden is een handig boekhoudpakket om je administratie op orde te houden. Maar als je alle bestellingen handmatig moet invoeren, kost je dat alsnog een hele hoop tijd. Gelukkig is er een oplossing: de boekhoudkoppeling voor E-boekhouden. 

Met deze extensie koppel je moeiteloos je Magento 2-webshop aan E-boekhouden. Alle bestellingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar je boekhoudpakket, zodat je ze niet meer apart hoeft in te voeren. Boekhouden was nog nooit zo snel en makkelijk!

De boekhoudkoppeling is ontwikkeld voor Magento 2 volgens de laatste Magento- en PHP-standaarden. De extensie bestaat uit 2 verschillende onderdelen:

 • Een basis plugin die alle klant- en bestelgegevens verzamelt 
 • De E-boekhouden-extensie die alle data rechtstreeks doorstuurt naar E-boekhouden 

De koppeling met E-boekhouden is direct, zonder tussenkomst van een externe API of platform. Daardoor is de configuratie eenvoudig en de koppeling direct, veilig en stabiel.


eboekhouden magento interface
 • SynchroniseerAlle facturen en klantgegevens direct in je E-boekhouden.

 • Volledige controleInzicht in alle te synchroniseren en gesynchroniseerde data.

 • Directe koppelingZonder tussenkomst van een ander platform en/of API.

 • TAX-ondersteuningUitgebreide mogelijkheden voor BTW-regels en -zones.

 • Vanaf scratchSpecifiek en alleen ontwikkeld voor Magento 2.

 • E-boekhoudenCompleet geschreven op de officiële E-boekhouden API.

Direct inzicht in facturen, transacties & credit-nota's

De boekhouding is een vitaal onderdeel van je bedrijfsvoering. Het is dan ook belangrijk dat je boekhouding altijd volledig op orde en up-to-date is. Met de boekhoudextensie van Magmodules hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.

Daarnaast wil je natuurlijk ook maximale controle en inzicht houden. Zo weet je altijd precies hoe je ervoor staat. Daarom hebben we een uitgebreide logfunctie binnen de extensie gemaakt. Hiermee kun je per bestelling direct zien welke bestelinformatie verzameld is, of er een factuur aangemaakt is en of die doorgestuurd is naar E-boekhouden. Ook informatie over creditfacturen wordt getoond. In één oogopslag zie je alle relevante gegevens in een handig overzicht staan.


facturen magento
facturen eboekhouden
Mouseover de afbeelding voor meer informatie.

Alle relaties gekoppeld met E-boekhouden

De boekhoudextensie stuurt alle klantgegevens rechtstreeks van je Magento-webshop naar E-boekhouden. Zo loopt het onderdeel ‘relaties’ binnen E-boekhouden synchroon en kun je eenvoudig alle facturen en klanten aan elkaar koppelen.

Binnen Magento kun je per klant zien wanneer deze is gesynchroniseerd met E-boekhouden. Daarnaast is er ook een totaaloverzicht, waar je alle klant-synchronisaties kunt inzien.


klanten magento
relaties eboekhouden
Mouseover de afbeelding voor meer informatie.

Terugkoppeling vanuit de E-boekhouden API

Doordat we direct met de E-boekhouden API contact maken, kunnen we direct inzicht geven welke acties succesvol uitgevoerd zijn, welke acties in de wachtrij staan en/of welke acties niet juist zijn verwerkt.

Indien er een foutmelding terug komt vanuit de e-boekhouden API, weten we op basis van de foutcodes welke E-boekhouden terugekoppeld waarom de syncronisatie niet uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan foutcodes welke het gevolg zijn van een incorrecte BTW code, een onbekende of incorrecte kostenplaats of een dubbele factuur. Middels deze foutcodes is het lokaliseren van een eventuele syncronisatie fout eenvoudig.

Indien de API van e-boekhouden terug geeft dat er geen fout is opgedaan en de mutatie of relatie correct is gesynchroniseerd, wordt deze als succesvol gesynchroniseerd genoteerd in Magento.


magento eboekhouden sync

Directe koppeling met de API van E-boekhouden

De meeste boekhoudkoppelingen maken gebruik van een externe API. Wij doen het anders. Onze extensie heeft namelijk een directe koppeling op de API van E-boekhouden. Hiermee weten we zeker dat alle data correct wordt ingelezen volgens de standaarden van E-boekhouden.

Dankzij de directe koppeling verloopt de overdracht van gegevens snel en veilig. Als E-boekhouden aanpassingen maakt in de software, kan de koppeling direct aangepast worden.

BTW-regels en MOSS
De extensie biedt maximale instelmogelijkheden voor BTW-regels en -zones. Via de geavanceerde opties kun je eenvoudig instellen welke BTW-regels gebruikt moeten worden als er geen match gemaakt kan worden. Dit laatste kan bijvoorbeeld gebeuren na een migratie of het importeren van bestellingen.

Naast de algemene BTW-regels ondersteunt de extensie ook MOSS (Mini One Stop Shop). Met de MOSS-regeling kan BTW voor de gehele Europese Unie worden afgedragen in één lidstaat.


eboekhouden btw configuratie

Eenvoudige installatie & compleet inzicht

Je kunt de extensie installeren via sftp/SSH of een composer command. Er zijn geen afhankelijkheden van ons platform: alle data wordt correct en direct gesynchroniseerd. Met de uitgebreide log-overzichten binnen de extensie heb je een compleet inzicht in alle gesynchroniseerde gegevens.

Uitgebreide configuratie mogelijkheden

De configuratie van de extensie is eenvoudig en geschikt voor zowel beginnende als meer geavanceerde gebruikers. Binnen de extensie vind je alle benodigde instellingen voor een complete koppeling van Magento 2 met E-boekhouden.

Stel de koppeling in door het invoeren van je API-gegevens voor E-boekhouden en een gebruikersnaam en beveiligingscode. Hierna worden alle gegevens op store-niveau gesynchroniseerd met je eigen E-boekhouden-account.

Binnen de configuratie kun je verschillende Ledger-accounts koppelen en aangeven hoe de synchronisatie moet verlopen: via cron of CLI Commands. Ook zijn er geavanceerde opties, waaronder de mogelijkheid om een prefix toe te voegen aan (credit-)facturen. Dit kan handig zijn bij migraties of meerdere store-views.


magento eboekhouden instelling

Koppel Magento aan E-boekhouden in 4 simpele stappen

1. Aankopen licentie

Koop een licentie en krijg direct toegang tot de extensie via een losse download of Composer Link.

2. Add-ons en Services kiezen

Bestel een van onze extra services of kies een extra add-on, zoals onze installatie - of configuratie service.

3. Installeren & configureren

Installeer en configureer de extensie: koppel je webshop rechtstreeks met E-boekhouden.

4. Geniet van een zorgeloze administratie

Bestellingen worden direct verwerkt in E-boekhouden: je administratie verloopt soepel en automatisch.

Voor ontwikkelaars & Agency's

 • Volledig getest op Magento 2.3.x en Magento 2.4.x
 • Ontwikkeld volgens de laatste PHP-standaarden
 • Uitgebreide beschikbaarheid van CLI-commando’s
 • Logging beschikbaar via de back-end GRID
 • Logging beschikbaar via de var/log-directory
 • Eenvoudige mapping van de Magento TAX rules
 • Support en contact direct met de developers

Voor Magento 2-webwinkelhouders

 • Eerlijke prijs
 • Directe koppeling zonder tussenkomst van een extern platform
 • Veilige overdracht van je klant- en boekhoudgegevens
 • Nederlandse en Engelse support
 • Support voor de eerste 6 maanden inbegrepen
 • Meerdere mogelijkheden voor het koppelen van BTW-regels
 • Speciaal ontwikkeld voor Magento 2